Într-una din comunitățile din Bălți, la 20 august, a fost publicată o înregistrare a unui locuitor indignat. Ea s-a plâns de numărul mare de câini abandonați, care, după părerea ei, sunt „din ce în ce mai mulți” în municipiu.

«Bună ziua, aș dori să observ că există un număr mare de câini care călătoresc prin oraș. Eu însumi locuiesc în centru și seara este imposibil să ieșim în stradă doar să scoatem gunoiul sau să ne așezăm la intrare pentru a lua puțină aer curat. Câinii se reped imediat sau încep să latre. Este imposibil să adormi, deoarece latrele se aud chiar la etajul 5. Nu știu cât timp va continua acest lucru, dar se pare că sunt tot mai mulți câini. Merg în haite și destul de mari, iar câinii înșiși nu sunt de dimensiuni mici. Această problemă nu este prima lună și nici măcar primul an! «, — a fost scris în comunitate.

În comentarii, bălțenii au susținut autorul postării. Unii chiar au sugerat să găsească singuri o soluție la situație, fiind nemulțumiți de indiferența autorităților locale față de această problemă.

«Trebuie să ne apucăm singuri de treabă. Autorităților nu le pasă. Și apărătorilor drepturilor omului la fel. Și ne este frică să trăim pe strada noastră. M-am săturat și de acești câini. Sunt flămânzi și sălbatici. Acest lucru este periculos «, — a scris tânărul.

«Susțin fiecare cuvânt, dar nimănui nu-i pasă», — a scris bălțeanca.

«Spuneți mulțumesc lui Grigorișin și Usatîi. Nu le poți împușca ca înainte, dar pentru ce? Este un câine, acum se vor aloca 3.000 de mii de lei pentru el și i se va atașa o etichetă, și nu se va face nimic. Banii vor intra în buzunarul lui Usatîi. Schema de spălare a banilor. Dar acum zoofilii îți vor scrie aici că trebuie să iubești animalele, că asta, aia și aia .. Votează pentru Renato, puterea este în adevăr! «, — a scris comentatorul.

«Daaa, nici măcar nu pot merge pe bicicletă, ei sar imediat și aleargă după tine», — a comentat tânărul.

Reamintim, că mai devreme portalul nostru a pus deja subiectul câinilor abandonați la Bălți. După cum au spus cetățenii, câinii sunt extrem de agresivi. Au existat cazuri de atacuri atât asupra adulților, cât și asupra copiilor. Atunci, am vizitat raioanele municipiului, unde existau o mulțime de haite de câini

Газета "Бельцкие Новости"

Газета "Бельцкие Новости"

Все права защищены. Любое использование информации и материалов сайта необходимо сопровождать соответствующей ссылкой на сайт редакции.

Выскажи своё мнение на этот счёт!