«Пробиваются колеса, бампера и ходовая система» бельчане о состоянии дорог

La 19 august, într-una dintre rețelele de socializare, o bălțeancă  a postat un video în care arăta starea îngrozitoare a drumului. Domnișoara indignată a scris: „Cine va răspunde, cum să mergi pe strada Ostrovski cu mașina?”

Comentariile sub acest video abundă în numărul străzilor și în plângerile legate de starea lor. Orășenii și-au exprimat în unanimitate nemulțumirea față de autoritățile locale, care, în opinia lor, sunt de vină pentru faptul că drumurile sunt astăzi într-un astfel de stat.

„Mergeți pe jos pe str. Vladimirescu, dacă mergeți 100 de metri pe linie dreaptă, fără răni, voi fi surprins”, a scris Serghei Popov.

„Eu dacă voi forografia strada Cerneahovschi, veți fi surprinși” – sa exprimat Ivan Gonța

„Da, avem probleme cu străzile noastre. Pe strada Sorocii, nu poți parcurge, o gaură mai adâncă decât alta. Roțile, barele de protecție și șasiul se distruge , își facem doar reparații la automobil. Deci serviciul rutier ar trebui să răspundă la întrebarea dvs. și, probabil, această întrebare trebuie încă adresată primarului nostru ”, a scris Marina Cernopiscaia.

„RESPECT PENTRU ASTFEL DE DRUMURI CONDUCERII ORAȘULUI BĂLȚI!” – sa exprimat Liudmila Bobîri.

„Întregul oraș este așa”, a scris Oleg Geleniuc.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Газета «Бельцкие Новости» (@baltinewsmd)

Газета "Бельцкие Новости"

Газета "Бельцкие Новости"

Все права защищены. Любое использование информации и материалов сайта необходимо сопровождать соответствующей ссылкой на сайт редакции.

Выскажи своё мнение на этот счёт!