Фото : Sputnik Молдова

În cadrul unei ședințe extraordinare a consiliului municipal, care a avut loc la 23 august, s-a decis alocarea a 15 mii de lei din fondul municipal de rezervă participanților la Marele Război Pentru Apărarea Patriei cu ocazia aniversării eliberării Moldovei de la ocupația fascistă.

Această inițiativă este un proiect modificat de decizii, înregistrat de fracțiunea Partidului Socialiștilor (PSRM) în consiliul municipal din 22 martie.

Liudmila Vitneanscaia, consilier municipal al fracțiunii Partidului Socialist, consideră că cel mai important rol îl joacă bunăstarea cetățenilor, nu afilierea politică.

Фото: Бельцкие новости \ Людмила Витнянская

«Știți cu toții că consilierul din Partidul Socialiștilor, Veaceslav Jucov, a elaborat și a propus la consiliu un proiect privind ajutorul lunar acordat veteranilor în valoare de 1000 de lei. Erau 12 mii pe an. La următorul consiliu, consilierii „Partidului Nostru” au modificat acest proiect. Au oferit 15 mii pentru a vă oferi o dată pe an. Noi, consilierii din fracțiunea Partidului Socialiștilor, am susținut această decizie, deoarece credem că nu contează din ce partid aparținem, principalul lucru este bunăstarea cetățenilor noștri, cel puțin un pic pentru a-i ajuta», — a spus Liudmila Vitneanscaia.

Anterior, autorul proiectului, consilierul municipal al fracțiunii PSRM Veaceslav Jucov, a spus că în municipiu au rămas foarte puțini veterani, și anume, 9 persoane, iar datoria orașului este să aibă grijă de ei.

Газета "Бельцкие Новости"

Газета "Бельцкие Новости"

Все права защищены. Любое использование информации и материалов сайта необходимо сопровождать соответствующей ссылкой на сайт редакции.

Выскажи своё мнение на этот счёт!