Pe unul dintre portalurile din Bălți au fost publicate fotografii și videoclipuri indignate ale unui cetățean care nu înțelege inacțiunea autorităților locale în legătură cu problema eliminării gunoiului.

Bărbatul a spus că, când a venit să-și viziteze părinții, a dat peste un depozit întreg de gunoi vizavi de L.T „Ștefan cel Mare”.

 

“Totul este ok, acesta este pentru reparația găurilor, puterea în balabol”, – a comentat bălțeanul.

Фото: Balti.events
Фото: Balti.events

După cum sa dovedit, acesta nu este un caz unic. Chiar în parcul central al municipiului, lângă coșurile de gunoi, zăceau o grămadă de deșeuri nedepărtate. Localnicii au comentat aceste fotografii astfel:

“Nu mai spera la vărgii din alte periferii. Primarul orașului ar trebui să fie un bălțean, care să cunoască tradițiile și fundamentele, gata să-și reînvie orașul după decăderea morală, căruia nu îi va fi rușine să se arate vecinilor, prietenilor și oamenilor obișnuiților locuitori ai orașului în ochi … Pentru că vor avea întotdeauna ocazia să-i ceară toate greșelile sau Doamne ferește, acțiuni deliberate care înrăutățesc viața orășenilor “, a scris bărbatul.

„Ce are primarul, dacă mai există Nicolai Nicolaevici Grigorișin, care se ocupă de oraș înainte de alegeri !!!”, a adăugat domnișoara.

Este păcat că autoritățile locale decid să elimine această problemă doar în prezența rezonanței publice și a publicării fotografiilor pe rețea. La urma urmei, abia după aceea au decis să îndepărteze gunoiul atât în ​​parcul central, cât și în apropierea liceului. În acest caz, poate, merită să publicați permanent toate problemele municipale în rețea?

Фото: Бельцкие новости
Фото: Бельцкие новости
Фото: Бельцкие новости
Газета "Бельцкие Новости"

Газета "Бельцкие Новости"

Все права защищены. Любое использование информации и материалов сайта необходимо сопровождать соответствующей ссылкой на сайт редакции.

Выскажи своё мнение на этот счёт!

реклама