Profeția biblică despre „râurile de sânge” pare să se împlinească în Iordania. Bazinul Mării Moarte, situat în Iordania, a devenit brusc roș-sangvin. Autoritățile nu au stabilit încă cauza fenomenului neobișnuit.

Unii cred că totul se află în alge sau în prezența oxidului de fier, scrie Daily Mail. Alții au dat vina pe guvernul iordanian pentru poluarea mediului.

Apele roșii ca sângele sunt menționate în Vechiul Testament ca una dintre cele 10 plăgi pe care Dumnezeu le-a impus-o pe faraonul Egiptului pentru a-i elibera pe evrei de sclavie.
Conform Bibliei, Dumnezeu a transformat apele râului Nil în sânge, care a ucis peștii și i-a împiedicat pe egipteni să bea apă murdară în prima din cele 10 dezastre care au fost pedeapsa faraonului pentru că a refuzat să-și elibereze sclavii evrei.

Țărmurile estice ale Mării Moarte, unde se află iazul roș-sangvin, este, de asemenea, locul în care au stat cele două orașe legendare Sodoma și Gomora înainte de a fi distruse de Dumnezeu pentru „răutatea” lor.

Газета "Бельцкие Новости"

Газета "Бельцкие Новости"

Все права защищены. Любое использование информации и материалов сайта необходимо сопровождать соответствующей ссылкой на сайт редакции.

Выскажи своё мнение на этот счёт!

реклама